½ kg un
1 paket margarin
150 gr toz şeker
2 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 çorba kaşığı tarçın
Üstü için :
½ çay bardağı toz şeker
1 tatlı kaşığı tarçın
1 adet yumurtanın beyazı
Bir kaba unu, yumurtayı, şekeri, tarçını, maragrini, kabartma tozunu, vanilyayı koyun
Bunları yoğurarak bir hamur elde edin
Olan hamuru merdane ile yassıltarak ½ cm kalınlığında açın
Üstü için bir yumurtanın beyazını bu hamurun yüzeyine yedirerek sürün
Bununda üstüne toz şeker ve tarçını serpin
Kurabiye kalıpları kullanarak çeşitli şekillerde kesin
Kesimden artan hamuru tekrar yoğurup açarak kesmeğe devam edebilirsiniz
Yağlı kağıt serili tepsiye aralarında boşluk bırakarak yerleştirin
Onceden ısıtılmıs harlı fırında 20 dakika kadar pişirip soğduktan sonra servise sunun